Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-24-13, 01:54 AM   #1
rmweiss
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Default Korean 2560x1440 with 55hz over HDMI (updatet)

Hi,

I like the korean 2560x1440 ips monitors, and because of this, I added a third one to my setup for 3 screen twinview (with a 660ti).

Because the first 2 monitors already occupy the dvi ports on my card I buyed a monitor with hdmi 1.4a port as the third (there aren't many models with display port).

Under windows it is possible to use the full resolution of the screen with a custom mode of 2560x1440 pixels with 55hz like you can see in this youtube video: http://youtu.be/1oHNl4bMLBA?t=5m36s

This are the working settings under windows:



I translated this to the following modeline:

Modeline "2560x1440_55R" 221.1088 2560 2608 2640 2720 1440 1443 1448 1478 +hsync -vsync


But if i now select this mode (after disabling some (all?) EDID checks) all 3 of my screens turn black and the system doesn't respond any more.

My xorg.conf
My Xorg.0.log

Any ideas what else i should try?

Thanks.

Last edited by rmweiss; 01-25-13 at 02:12 PM. Reason: Wrong infos
rmweiss is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.